søndag 30. september 2012

Ikke bare lat, men syk.....:-(

Ja de siste ukene har det skjedd en del. Først fikk jeg forstoppelse, smerter i magen og feber. Oppsøkte legevakta søndag for fire uker siden, og fikk diagnosen divertikelbetennelse, en slags blindtarmbetennelse men ikke i blindtarmen. Fikk da en dobbel antibiotikakur og sykemelding en uke. Rakk akkurat å fullføre kuren før allergien slo ut i form av utslett. Gikk på jobb igjen, men var dårlig i magen. Oppsøkte lege igjen, hun testet meg for magesårbakterien og fant den, besluttet å sette meg på en ny antibiotikakur, trippel denne gangen, bare noen dager etter den forrige var avsluttet. Denne reagerte jeg slik på at jeg avbrøt den andre dagen. Etter nok en uke der det gikk sånn noenlunde, ble jeg rammet av diaré forrige lørdag. Mandag følte jeg meg så dårlig at jeg oppsøkte lege igjen, denne gang ble jeg innlagt med dehydrering, og bakterien chlostridium ble oppdaget i tarmen. Denne kan blomstre opp etter antibiotikakurer. Ny antibiotikakur for å knekke den pågår nå, kom hjem fra sykehuset etter 5 dager på isolat i går. Det går bedre og jeg håper at jeg snart skal ha en normal tarm igjen......

I mellomtiden har selvfølgelig hagen blitt forsømt, men heldigvis hadde gubben slått plenen.....
Naboen har dessuten fjernet en knaus som lå på grensen mellom oss, og vi har dermed fått et plant område der vi her mulighet for å sette opp en redskapsbod mellom drivhuset-to-be og kompostbingene. Oppbyggingen av nytt drivhuset kom ikke i gang i år, pga at han om skulle laminert impregnerte lekter til oss, ikke har fått tid.......:-(((

Så slik går no dagan.......

Mye blomstring ute ennå, men har ikke fått Google+ til å virke sånn at jeg kan laste opp bilder her på iPaden. Er ikke teknisk nok begavet.....;-)

7 kommentarer:

stallnilsen sa...

Huff og huff, dette var ille, stakkars dæ.

Godt du begynner og føle dæ bedre nu.

Ha god bedring.

Hilsen Lisbeth ;)

Torill sa...

Heisa og huff og huff !! Håper magen din kjem raskt i god betring og at formen kjem tilbake. Go`betring og ha det godt. Tullik på Rauneknappen.

krepsemor sa...

Dette hørtes ikke så godt ut! Du har hatt en stri tørn skjønner jeg! Nå håper jeg du blir raskt bedre, så energien kommer tilbake igjen.
Det har ikke blitt noe drivhus enda her heller, for glassene lar vente på seg. Nå vurderer jeg å kle det med kraftig bygningsplast så jeg får bruke det til neste sesong! Man blir bare så fortvilt og utålmodig! Krysser fingrene for fremgang på ditt også!
Ønsker deg god bedring!

Anonym sa...

Ikke noe trivelig med sykdom. Håper du kommer ordentlig i form igjen snart. God bedring :o)

Mvh UnaCita

Marit sa...

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Jeg håper at det går bedre med deg! God bedring!

Et nytt landsbyliv sa...

Auda - ikke greit dette. God bedring til deg. Drivhuset kommer sikkert på plass med tid og stunder . Dere har jo fått gjort mye klart slik jeg leser det. Bare bli frisk så ordner det meste seg.

Blogger sa...

Are you looking for free Google+ Circles?
Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FREE by registering on Add Me Fast?