søndag 8. februar 2009

Hyggelig morsdag

Når man forventer minst, blir man mest gledelig overrasket.......

Vi hadde middagsselskap hos oss i går kveld, så jeg sov litt frampå. Hørte gubben sto opp, og skjønte at han ville lage frokost. Så jeg ble liggende. Fikk en fin blomsterbukett i går, og tenkte at han sikkert hadde glemt at jeg ønsket meg denne vannkokeren.

Plutselig hørte jeg en bil på tunet, og samtidig som jeg fikk frokost på sengen, kom eldste sønn med sine to avleggere på morsdagsbesøk. . De hadde med presang til meg, 3 lysestaker fra Black Design.
Og der kom jammen gubben inn med presang også. Og det var jo da selvfølgelig den flotte vannkokeren. Så lagde han frokost til hele hurven, så det ble en veldig hyggelig start på dagen.

Forøvrig en flott dag, som i går, hva været angår. Strålende sol fra skyfri himmel, EN cm snø og temperaturen er rett under null. Har gått tur, og ellers drevet dank. Etter at jeg hadde ryddet kjøkkenet etter gårsdagen da, morsdag eller ikke.......

På badet har den hvite Canna'en spirt, og er satt ut i vinterhagen. Ellers ingen tegn til noe grønt i pottene. Ser ut til at jeg klarte å ta knekken på spinnmidden i vinterhagen, sjekker med argusøyne hver dag.