søndag 1. november 2009

Løfter skal holdes....her er bilder.

Lovte å komme med før- og etter-bilder fra Den Store Oppussingen. Det blir nok mest underveis- og etterbilder, da....Derfor er det en del ROT på bildene.

Det første viser spisestua etter at taket er ferdig lagt, og det andre den motsatte siden av stua.


Her ser vi spisestua med lyse vegger, nymalt lampe og splitter nye møbler....

Her er framskapet som hører til:

Gardinene er kommet på plass igjen, nå på stang istedet for under gardinbrett. Det er Maria-gardiner fra KID....kommer mye bedre til sin rett nå. Bokhylla under vinduet skal males hvit også, derfor er ikke bøker kommet på plass, og ledningene til lampene skal naturligvis skjules bedre.

Var heldig og fant lamper som passer perfekt, skal ha en stor i midten og 2 små på sidene.

Denne bokhylla fikk ny plassering bak sofaen og fungerer litt som romdeler. Men den må jo enten males eller skiftes ut med en mer passende modell:

I gangen står det også igjen ett møbel som må gjøres noe med. Vurderer å male den i Bengalac i en frisk farge.....eller hvit som dørene....får se:

Som man ser er der også noen lister som trenger maling bakom der. Joda, har en del malearbeid foran meg ennå, men denne helga har jeg tatt helt fri, og det har vært utrolig deilig. Fatter egentlig ikke at vi orket alt dette arbeidet.....

EDIT:
Tar med dette siste bildet også, som er tatt fra gangen og inn mot stua. De tomme feltene over døråpningen skal gjøres noe med. Jeg lagde for 25 år siden "glassmalerier" der, kan skimtes på øverste bildet. Den gang fikk jeg ikke tak i annet enn nokså grelle glassfarger, nå har jeg bestilt fra Panduro farger i blått, grønt og litt rødt. Motivet tegnes opp med tinnpasta, i tette felt som så fylles med farge. Dette er jeg ikke begynt på ennå, blir nok en vintersyssel. ...