fredag 3. oktober 2008

Noen bedre (større)?


Fant denne da jeg røsket opp squashplantene i dag. Den hadde gjemt seg og fått vokse ubemerket..... :))

Drivhus borte vekk

Hadde planlagt å ta bilder når drivhuset ble løftet opp på bil og sånn, men det ble hentet mens jeg var på jobb, gitt, så jeg kom hjem til et tomrom. Men gubben var allerede i sving og hadde snekret rammen til det nye i impregnert tre, den lå klar i innkjørselen. :)
Etter middagen bar det rett ut, jeg fjernet et par stauder og en pepperrot som jeg trodde jeg fjernet for 2 år siden. Den har ikke vært helt enig....Hurdalsrosa måtte også til pers, den hadde røtter herfra til Kina. Jeg skar den helt ned, og kuttet røtter til jeg fikk den opp. Grov den ned i pallekarmen som jeg har hatt squashen i, så får tiden vise om den overlever. :-SS Har nok ikke plass til den på samme stedet der den sto, nedenfor drivhuset, får bruke vinteren til å spekulere ut en annen god plassering til den.
Når dette var gjort, bar gubben og eldste sønn rammen på plass, og vi har siktet den på plass med nivelleringskikkert. Så slik ser det ut nå:
Her ser man tydelig hvor mye mer plass jeg får. 3,6 m2, det skal bli godt med mere albuerom.:)
Så vidt jeg husket å ta bilde før det mørknet. Mørket kommer fort på nå, og for 10 minutter siden kom plutselig kulingen også. Har vært ute og berget noen potter.

Kjøpte 4 Calluna i dag og plantet ovenfor muren nede ved veien, der jeg har rhododendroner og heber fra før. Et lite woodland på en måte, selv om det har en god del sol. Har ikke pleid å lykkes med lyng, men den jeg plantet der i fjor, blomstrer fint nå, derfor tok jeg sjansen på flere. Til våren skal jeg prøve meg med vårlyng der også.

Imorgen skal jeg jobbe noen timer, deretter skal jeg ha en ukes ferie. Det passer bra, kanskje kommer drivhuset helt på plass da. :)I tillegg får vi en hjort i hus, så jeg blir ikke akkurat arbeidsledig. Spørs om det kan kalles ferie i det hele tatt.... :))
Men uken skal avsluttes med det besøk hos min nest yngste søster, da skal vi på fjelltur og kose oss på stølen. @};-

EDIT: Nå regner det trollkjerringer her, og blåser så det uler......skikkelig drittvær som plutselig kom. :-O