lørdag 14. mars 2009

Drivhusproblemer og liljebiller

Som jeg skrev om på forumet, skulle vi montere kanalplatene på drivhusskjelettet i dag. Det gikk ikke så bra. Listene som skal holde platene på plass, er så trange og stive at gubben med sin slitasjegikt i begge hender, måtte gi opp etter 3 plater. Og det likte han dårlig...!!!!!!!!!!Men nå er han hoven og verker i hendene, så dette kan ta tid ja. Og jeg som helst må ha drivhuset klart om 2 uker!

Været var nydelig til slikt arbeide i dag, samtidig som jeg også klødde i fingrene etter å begnne å rydde i bedene. Men måtte jo hjelpe til med drivhuset.

I morgen tror jeg at jeg tar en tur til Plantasjen, må ha såjord bl a. Vårt lokale hagesenter tar bare inn 10-liters poser med så-og kaktusjord, det forslår jo ikke noe særlig. Dessuten regner jeg med å finne litt annet snadder på Plantasjen også, så at påskeliljepotter bare var 9 kr der, det er jo noe annet enn 30 kr her....

Observerte jammen meg årets første liljebiller i dag. Skal si de er tidlig ute, liljene er bare så vidt begynt å stikke hodet opp, ikke alle engang. Men jeg grep boksen med maurkverk og strødde ut i vilden sky. Håper det hjelper.

Våren er absolutt her nå, selv om jeg vet at mars kan ha noen vintrer på lur, så blir de nok kortvarige.

Deilig med helg i alla fulla fall, kan sove lenge i morgen... :-)