lørdag 22. mai 2010

Ikke helt som før....men REN!

Ferdig, nyrenset dam. Den ble noe annerledes enn før, for det var platt umulig, selv med bilder å støtte seg til, å huske hvordan kantsteinene lå.....Men forandring fryder jo, og det ble ikke så verst dette heller tror jeg.. Den store steinen blir omtrent helt dekket av Hostaen som kommer opp bakenfor, og vann fra dammen blir pumpet opp og ledet over steinen ned igjen i dammen. En fin liten sildrelyd.

Alle egensådde sommerblomster er nå ferdig herdet faktisk, så jeg er så smått begynt å plante ut. Tomatene og den ene agurkplanten har fått plass i sine murerbøtter, drivhuset er ryddet og feiet så nå ser det koselig ut der inne.

Fikk låne naboens høytrykkspyler i går og var i full gang med å gjøre ferdig plattingen utenfor utestua da noen kauket på meg. Der sto Hajal med et stort smil og Bergenia Bessingham White til meg. :-). Sånne besøk kan jeg like....:-D. Han fikk med seg litt snadder hjem igjen også da.... ;.).

I dag har det vært skyet og litt regn, og planteloppemarked i Hagelaget. Da vil de alltid ha meg med, som navneekspert...haha. Joda, jeg er kanskje litt bedre på latinen enn gjennomsnittet, det skal nå ikke så mye til, forresten... :-D. Det var rikelig med planter, men ikke så veldig imponerende salg. De tok nok mest inn på vafler og kaffi....

Nå er det pinse og avslapning et par dager før man må slite for føda igjen....

EDIT: Og HIPP HURRA, bjørnetistelen (acantus mollis) var likevel ikke død. Nå i kveld oppdaget jeg plutselig to livsfriske blader på vei opp.....
Posted by Picasa