onsdag 5. august 2009

Litt i bakleksa....

Nå er vi nettopp kommet hjem etter nesten 2 uker i båten, og jeg ser at jeg har gått glipp av mange blogginnlegg....Vi hadde nemlig ikke nett i båten i år, så det ble bare sporadisk oppdatering når jeg kom over en PC. Litt Facebook og yr.no.... :-)
Noen ideell båttferie ble det ikke, værgudene la inn årene og begynte øsinga omtrent da vi dro. Vi ble liggende hele 5 dager i Bergen, for når det først er dårlig vær, kan man likegodt være et sted der man kan foreta seg noe annet enn bare å være i båten. Så det ble en del shopping, ja....fniis. Ikke noe i mot det jeg. Vi kom tilbake til vårt eget distrikt søndag, og de to siste dagene ble veldig fine, så man fikk tatt opp igjen litt av brunfargen fra juni.

Kom hjem i går kveld til en overgrodd hage. Alt regnet hadde fått fart på både gress og ugress, og jeg fant en squash på nesten en halv meter......I dag fikk jeg slått plenen og rensket alt ugresset mellom belegningsteinene på tunet, der så det nemlig også ut som plen. Et par skåler med deilige tomater og tre svære agurker fant jeg i drivhuset.

I morgen har jeg tenkt å ta en runde med nedklipping av avblomstrede stauder, så vil det straks se litt bedre ut i bedene. Ellers har jeg tenkt å nyte de siste dagene av ferien, i helga skal jeg og mine 3 søstre samles hos hun som bor på Jølster, det skal bli koselig. Så får gubben kose seg alene....det har han også godt av.