torsdag 22. oktober 2009

Har fått en award...og en utfordring


Har visst fått en award fra Vig, sammen med en utfordring om å fortelle 7 ting om meg selv....det må jo bli alt annet enn det som står i profilen min det da...hmmmm..vanskelig...

1. Elsker farger, særlig de blågrønne- og lime-nyanser, og det bærer både klesskapet mitt og til dels hagen min preg av.

2. Bortsett fra hage, som selvsagt er hovedinteressen min, liker jeg også å lese bøker og har alltid minst èn på nattbordet. Det går i flere sjangrer, alt utenom krim og såkalt kiosklitteratur.

3. Mediterer TM (transcendental meditasjon)hver eneste dag, morgen og ettermiddag, og har gjort det siden 1997. Hjelper meg utrolig i hverdagen og ved ekstra påkjenninger, gir ALLTID ny energi.

4. En annen hobby, som jeg ikke har så mye overskudd til lenger, er sying. Før sydde jeg nesten alle mine klær selv, og til ungene. Ja faktisk litt til mannen også. Å jobbe med tekstilforming var min drøm, og jeg har et klesskap på hobbyrommet mitt som er fullt av stoffer. En gang skal jeg....tror jeg...Har dessuten drevet en del med å male bilder, det skal jeg også gjøre mer av.....en gang....tror jeg...

5. Jobber på en oljebase, med logistikk. Sender ting og tang ut til noen av riggene ut forbi kysten her...

6. Er opptatt av miljø og særlig hva vi putter i oss, lager derfor all mat fra grunnen av, hver dag. Liker å vite hva maten inneholder, og burde vel dyrke alle grønnsaker selv også, men det er grenser for min kapasitet. :lol:

7. Er hekta på Dagblad-kryssordene...

Sender awarden videre til:
Gundad
Lene på Lillehammer
Elsa
Potentilla
AnitaK
Orchis
Trine på Knatten