mandag 2. mars 2009

Latskap

Merkelig hvordan en hel helg med mye potensiale i seg, koker bort i kålen. I alle fall når det gjelder meg og frø.....
Alt det andre fikk jeg gjort; brødbaking, kafèbesøk, middagsgjester lørdag, regnskap i går. Men av en eller annen grunn gikk søndagen i sirup, så det ble ikke noe særlig mer. Tok meg litt sammen og gikk en runde med nedklipping av pelliser i vinterhagen. Ser at jeg bør sette opp ekstralys til frøplantene som står der, men orket ikke...Ei heller orket jeg finne fram frøposer og såjord og legge sommerens blomsterflorgrunnlag.
Men nå begynner det snart å haste med noen av sortene, så jeg MÅ bare finne fram energien. Været kan vel ta noe av skylden, det lavet ned med våt snø lørdag, som etterhvert gikk over til regn og slaps. I går var det helgrå sipedag, var ikke utenfor døra!!
Om to uker skal jeg bidra til ferskingkveld i hagelaget med å fortelle om såing. Da må jeg ha noe å vise fram, og tenker å ta noen bilder underveis i så- og spireprosessen. På tide å få ut finger'n ja!

Fikk taksten på mors hus lørdag, den er vi veldig fornøyd med. Så spørs det hva dagens marked sier.....
Til helgen er det ny dugnad, håper vi kommer i mål med delingen da. Uansett er det kjekt å være sammen. Når huset er solgt har vi ikke lenger det samlingspunktet, og de to søstrene som ikke bor her, vil nok komme hit adskillig sjeldnere.

Nå får jeg jobbe litt.....Ha en fin uke alle.