lørdag 18. juli 2009

Ny bil og fin skål


10 år siden sist, men nå har jeg altså investert i "ny" bil. Honda accord stasjonsvogn 2005 automat. God plass til jordsekker, stein og planter....fnis...
Den sto i Tønsberg, men eieren var grei og kjørte den til Gol, vi tok bussen dit på tirsdag og overtok den der. Veien hjem dagen etter la vi om Fagernes og Valdresflya, rett og slett fordi vi synes det fjellpartiet er så vakkert. Tok omtrent dobbelt så lang tid som over Hemsedal, da men.... På veien var vi innom et par bruktbutikker, og på Sareptas krukke i Fagernes fant jeg denne nydelige skåla. Hvor gammel den kan være aner jeg ikke, men antikk er den nok. Den har nå hedersplassen midt på kjøkkenbordet, og er oppbevaringsplass for modne tomater fra drivhuset.I hagen venter jeg i spenning på flere dagliljer som står i knopp. Dessverre ser jeg at mange knopper råtner uten å sprette ut, men denne har da klart å komme med to blomster i dag. Tror dette er Frans Hals, kjøpt fra Nautesund i 2006.

Posted by PicasaI kveld regner det gitt, etter flere dager med mest sol. Så det lover ikke bra for daglilje-knoppene. Synd for naboens datter også, som feirer bryllup i dag. Bryllups-boom i byen for tiden, to nydelige bruder har jeg sett i dag, som jeg kjenner.
Første ferieuke tilbakelagt, 3 to go, håper det blir vær til båtferie snart. Deilig med fri uansett.