søndag 7. september 2014

Ett år siden sist

Ett år er gått siden siste oppdatering. Men siden jeg nå ligger her på sofaen med en tøff antibiotikakur, kan jeg jo forsøke å oppsummere siste års hagehendelser.



Ikke at det har skjedd så mye altså. Det viktigste er at vi har renovert utestua en del, satt inn en ny skyvedør og et par glasspartier, slik at den nå er så å si trekkfri. Mye hyggeligere å sitte der nå.

Dagliljene har hatt en glanssommer. De også. Ferien i år var helt unik mtp været. 2 uker i båten, skulle vært 3, men fikk motortrøbbel




Ett av sommerens største høydepunkter var en tur til Flor og Fjære med hagelaget. Det stedet kan ikke beskrives, må oppleves. Helt fantastisk. Turen ellers besto mye av busskjøring, men med innlagte opplevelser som besøk i Olav H. Hauges hjem i Ulvik, og buss ned Stalheimskleivane på Voss. 

Stormen Lena i august var heftig, da måtte tuntreet mitt, gullregnen, gi tapt. Men egentlig gjorde det ikke så mye, nå ble det litt bedre plass på tunet.







Nå er høsten her, men det blomstrer fortsatt friskt ute. Særlig er pellisene flotte nå, har pådratt med noen flere i år også, bl a fra Baroniet i Rosendal. Ha en fin høst alle.