lørdag 15. november 2008

Novembermørke

Ikke mye å skrive om i en hageblogg i november, akkurat. Men nevnes kan at jeg har satt 4 amryllisløker fram til driving i stuevinduet. Resultatet blir kanskje heller tvilsomt, ettersom de ble nokså forsømt i sommer. F eks fikk de gjødsel kun en gang...Men det duger ikke uprøvd.

Tok inn novemberkaktusen min fra vinterhagen, da jeg observerte at den var smekkfull av knopper. Så her kan det bli vakker desemberblomstring....:p


Ellers kan jeg glede meg over nydelige orkidèer i blomst, noen nye og noen som har kommet med ny blomstring.

Været er som det ofte kan være i november, mørkt og trist. Det regner og blåser. Men innendørs er det godt å være.

Til bursdagen min var jeg så heldig å få en Oleana strikkejakke i ull og silke fra to av mine søstre og min avdøde mor. Hun hadde ordnet i god tid..... Disse plaggene er utrolig eksklusive, syns jeg. Min jakke befinner seg på bilde nr 31. Akkurat mine yndlingsfarger. Pulsvarmere i samme fargene fulgte med på gaven.
Og av mine kvinnelige kolleger fikk jeg dessuten en pengegave som er stor nok til at jeg kan kjøpe toppen som passer inni. Heldige meg....

Nå skal jeg krype opp i godstolen og strikke og/eller lese litt fram til lørdagskveldsmiddagen, som nok en gang er hjortebiff... :)

Lurer på hvorfor jeg ikke klarer å få bildene ved siden av hverandre.....:(