søndag 22. november 2009

Radio Luxembourg

Vi som har levd en stund, dvs. var unge på 50-, 60- og 70-tallet, husker vel Radio Luxembourg. Jeg har funnet den optimale mimresiden på nettet, og nå mangler jeg bare skikkelige høyttalere til laptop'en min, så kan jeg spille gamle låter hver eneste dag.
Her er linken:
http://worldofpopandrock.ning.com/notes/Musikklenkene_%22_Oldies_But_Goldies_%22

Faktisk hadde jeg nesten akkurat samme reiseradio som denne på nattbordet mitt, og mang en kveld sovnet jeg til disse flotte melodiene.

Utrolig moro å finne denne siden. Takk og pris at noen har gjort jobben med å lage til dette.


PS: Jeg har laget 2 innlegg i dag, se det forrige med litt interiør, planter og barnebarn....

Før og etter, amaryllisløker og farmorlykke....

Her kommer før-og-etter-bilder av bokhyllene i stua. Ble litt forskjell...:


På Rema kjøpte jeg en avskåren orkidè. Tenkte den sto lenge, men er dessverre begynt å slippe noen blomster etter en uke....


Endelig fikk seg somlet meg til å ta inn hippeastrumløkene som har stått i en potte ute i hele sommer. Vet ikke helt hva jeg gjør med dem nå, men det går kanskje å plante dem i hver sin potte og sette dem lyst til driving? Blir vel ikke blomster på denne sida av jul, men det er jo greit nok det.


Det blomster en god del i både drivhus og vinterhage ennå. Har ikke klippet ned pellisene, så de kommer stadig med nye blomster.


Denne helga har vi vært barnevakt for vår lille Nora, 6 1/2 mnd. Vi har storkoset oss. :-)Hun ser alltid litt forskrekket ut på bilder, men det er fordi hun er så utrolig nysgjerrig på kameraet....:-D