tirsdag 18. september 2012

Jeg er blitt lat.....

Datalat og hagelat....

Saken er at jeg fikk meg en Ipad til jul. Det er stort sett denne jeg bruker, er såååå komfortaaaabelt å sitte i sofaen med den....:-)

Så når jeg tar bilder fra hagen, bruker jeg min Iphone 4, som tar ganske bra bilder. Ved hjelp av Icloud legger bildene seg på Ipaden, og derfra er de lette å legge ut på Facebook.

Det som imidlertid ikke går, er å hente bilder fra Ipaden til bloggen. Så for å legge inn bildene her, må jeg først overføre dem til PC'en, og deretter oppdatere bloggen på PC'en. Siden PC'en ofte er opptatt av gubben, blir det ikke så ofte gjort den "anstrengelsen"......

Utrolig hvor lat man kan bli!

Men nå har jeg funnet en app som kanskje løser problemet....får se om jeg får det til senere.

Årstiden tilsier jo også at hagelatskapen siger på. Uke etter uke med store nedbørsmengder inspirerer ikke til noe som helst. Det er fortsatt mye blomstring ute, særlig har fuchsiaene endelig komt skikkelig i gang. Og noen av liljene holder ennå på, for ikke å snakke om clematisene.

 
Vel, nå har jeg iallefall gitt "lyd" fra meg......
 
Ha en fin høstonn alle sammen!


3 kommentarer:

Rita Hogefeld sa...

Jeg har lastet ned en gratisapp som heter Bloggpress. Da får jeg lagt ut bilder. Så da kan man fortsette å sitte i sofaen og ha det bedagelig, og likevel få skrevet blogg ;)

ElseT sa...

Godt at det står til liv. Det vart ein begredeleg sinsommar og haust. Men, nett no skin sola! Ha ei god veke!

krepsemor sa...

Ja, det været er til å grine av....Skulle plantet ut de nyinnkjøpte plantene, og delt noen stauder! Hmmpprf, og snart er det vinter også!
Utrolig flott at noe blomstrer ute etter alt surværet!
Høres koselig ut å sitte i sofaen med Ipad`en, og blogge! Håper du får hjelpe til opplasting av bilder og blogging!