søndag 30. januar 2011

Over en måneds bloggtørke!

Ja nå har det vært stille her på bloggen min siden 25. desember. Det skyldes ting jeg ikke har lyst å skrive om her, men kan si så mye at jeg har hatt mange bekymringer for et familiemedlem, og det har tatt all min energi disse ukene. Nå ser det litt lysere ut, og jeg har faktisk omsider klart å få noen frø i hus og i jorda. Blodbeger og Verbena bonariensis er sådd denne uka, gjenstår å se om det blir noe spiring, de er ikke akkurat av de letteste.
I dag tok jeg en tur ut i hagen, og her kan man se at våren lurer rundt hjørnet. Marsklosterklokkene hadde kraftige spirer under løvdekket, og jeg observerte faktisk noen snøklokker i knopp under et tre. Vi har hatt et par milde uker, så snøog is er for det meste forsvunnet. Og jeg savner dem ikke!!!!
Et annet trofast vinterlyspunkt er julerosa, her er to eksemplarer:


Ellers er jo januar tiden for innekos, håndarbeid og bok. Er endelig begynt på Knausgård og syns han er vanskelig å legge fra seg, faktisk.

Nå er det snart februar, den korteste måneden, og det er deilig å legge merke til at dagen er blitt lengre. Snart skal jeg så mer.....
Posted by Picasa