tirsdag 18. august 2009

På tide med noen bilder igjen

Tiden løper stort sett fra meg, så jobben med å laste ned og krympe bilder for å legge inn her, blir oftest nedprioritert. Men her kommer noen glimt fra hagen igjen:

Først kan jeg jo vise resultatet av gårsdagens sopptur. Steinsoppene gikk for det meste i komposten, litt for sent for dem, men det ble da litt kantareller til vinterens gryter og sauser......

Ble inspirert av en annen her i bloggeland (husker ikke hvem i farta), og plukket inn en blomst fra hver av fuchsiaene mine.


Thalictrum delavayii har vokst seg kjempehøy i år, tror den må være minst 2,5 meter...

Her er noen av Dahliaene jeg sådde i vår, tror denne heter Black Beauty. Ikke så veldig black da, men.....

Kjellerhalsbedet....min stolthet....


Dette er en Hortensia med en aldeles skjønn blåfarge på tallerkenblomstene, kjøpte den for to år siden tror jeg.

En daglilje som blomstret for første gang i år, nydelig rødrosa farge.

Endelig begynte denne lilja å blomstre, mener dette er noen løker jeg fikk fra MariannS i fjor faktisk. Så den har virkelig lagt i vei. Her har den bare så vidt åpnet seg, nå har flere blomster kommet ut, og den er rosa og hvit med fregner. Kjempefin.

Dette er den flotteste lilja jeg har tror jeg. Den blomstrer kjempelenge, uke etter uke, står støtt i vind og regn, og duften er helt ubeskrivelig sterk og deilig.Ellers pusler jeg på inne en del nå, har malt kjøkkenvinduet i dag, men fikk også slått plenen, noe som virkelig trengtes etter den siste ukas regnskyll.