tirsdag 31. mars 2009

Sterk innsats i dag også....

Litt bedre vær i dag, så det var bare å ta spaden fatt igjen. Med ny kjeledress. Den jeg viste bildet av i går ligger i vaskemaskina.

Nå kom jeg så langt at duk er lagt på det området jeg viste bildet av i går, dvs. "veien" langsmed drivhuset, og jeg har fylt sand oppå der. Duken ligger foreløpig oppetter sokkelen på drivhuset, men skal puttes under når nivået er blitt like høyt på innsiden. Fikk begynt inne også, og har fjernet jord fra ca halvannen meter av arealet. Et aldri så lite problem å finne ut hvor jeg skal gjøre av jorda jeg spar ut også, den er ikke ugrasfri nemlig. Inntil videre tipper jeg den i jordbæråkeren. Tok opp alle jordbærplantene i går og jordslo dem i en isoporkasse så lenge.

I morgen håper jeg å få gravd ut en god del mer. Målet er å legge flis lørdag.

Hadde gjort seg med en slave....


Ble endelig ferdig med babyteppet jeg har strikket på siden november...puh. Er ikke noen strikkemaskin akkurat...
Nå har jeg lyst å begynne på et LITE plagg, i rosa....

Sterk innsats i går!

Resolutt iførte jeg meg thermokjeledressen og gikk ut etter middagen. Nå var det kantsteinen langs jordbærlandet som skulle til pers. Sand var på plass, kantstein likeså. Bare gravingen gjensto...Veldig festlig jobb i tung klissete leirjord, men må man så må man.
Etter to timer var det meste gjort, da så det slik ut:

Og slik så jeg ut:

Det som gjenstår utvendig nå, er å skrape rent for jord, fjerne de hellene som fremdeles ligger der, legge duk og fylle på med sand hele veien. Den sanden jeg har er svært grov, må nesten kalles småsingel, drenerer godt og er stødig.
Deretter skal jorda fjernes inne i drivhuset, det skal legges duk, sand og betongheller. Det blir dagens prosjekt, dvs. jeg kommer nok ikke lenger enn til gravingen i dag.....Tungt arbeid dette her, men det haster, så det er bare å stå på. Fordelen er at huset er tett, så jeg kan jobbe selv om det regner....
Gubben stiller opp på det meste jeg ber han om, men å grave i klissete leirjord, nei, der går grensen.....


Kaldt og guffent ute i dag også. Kommer våren neste uke, tro?