søndag 21. februar 2010

Bitt av decoupage-basillen

Joda, etterhvert som man leser og kikker på andre bloggeres kreative utfoldelser, blir man jo fristet til å forsøke selv. Har jo prøvd dette før, men ikke akkurat på denne måten. Dette er altså et gammelt Tangen vinglass som egentlig var havnet i søpla fordi det var blitt så grått i oppvaskmaskina. Nå er det kledd med en nydelig roseserviett fra Europris, og en blondekant øverst. Med et telys i ble det riktig så fint. Et nytt liv til gamle glass.....Håper bare det tåler varmen fra lyset, tester det ut i kveld.

En juleserviett fra Nille ble brukt til dette egget, med blonde rundt og noen pålimte perler.

En gammel hvit blomsterpotte som hadde sett sine beste dager, ble også dekorert. Her brukte jeg den før omtalte roseservietten, samt en blondekrage og et vintagebilde som jeg fant på nettet og printet ut. Oppi potta satte jeg en rosa/lime hortensia, og ga hele stasen, sammen med egget ovenfor, til en kreftsyk venninne som trengte litt oppmuntring.

Nå er jeg igang med flere vinglass, samt et blålakkert metallbrett som var begynt å skalle av. Det har fått bildeutklipp fra gamle hageblader, mest av grønnsaker, så det er ganske fargerikt. Er ikke helt ferdig med det, men legger ut bilde når jeg er i mål.

Kjempekoselig hobby, blir nok flere produkter. Får skylde på den lange vinteren, hadde dette vært en normal vinter ville jeg vært i gang med å rydde i bedene nå, og ikke hatt tid til sånt dilleri. Så den kan godt vare enda litt lenger uten at jeg skal klage.......

EDIT 22.02.: Har skiftet ut bildet av vinglasset med et bedre bilde, tatt etter at jeg hadde stæsjet det litt mer....
Posted by Picasa