torsdag 10. september 2009

2-dagers svineri?

Mandag kveld skjønte jeg at noe influensaaktig var på vei....frøs så jeg hakket tenner og krøp til køys med varmelaken og to dyner og ull på føttene. Ut på natta begynte jeg å koke, og om morgenen viste febermåleren 38 grader. Så da ble det sofaen den dagen, og delvis i går. men da var feberen allerede på vei ned. I dag viste den bare akkurat 37, så nå er jeg på jobb igjen. Ingen andre symptomer, ingen hoste eller tett nese, kun litt febersmerter i kroppen. Så hvis dette er det beryktede svinet, ser det ut til at jeg slipper lett unna.....Bank tre ganger i bordet...!!

Stormen natt til i går rev av en greinstamme på den største fuchsiaen min, Dollar princess. Heldigvis var det noen rottrevler på den avrevne biten, så jeg ribbet den og plantet den ned igjen i potta. Den flotte hengefuchsiaen Zulu King hadde jeg berget inn i vinterhagen for sikkerhets skyld. Har tatt bilde og skal legge det ut senere. Ellers gikk det ganske bra i hagen. Men vått er det, regnbygene er til å få hakeslepp av!

Har ingen planer om løklegging i år, la ned masse i fjor og det får holde en stund. Men må snart få tatt høstonna både i bed og i drivhus. Ikke så lett når man samtidig holder på innendørs...