mandag 6. oktober 2008

Ja takk begge deler

Det ble litt begge deler i går. Fikk inn en del planter, men så begynte det å regne så heftig at jeg ga opp og krøp opp i godstolen med boka mi.
Etter middagen var det lett å bare fortsette med det, inkludert en herlig, liten dupp...
Arn-filmen var jo ganske bra, men absolutt en fordel å ha lest bøkene først.
Oppdaget heldigvis før jeg gikk på kino at Kaptein Corellis mandolin skulle gå på NRK1 samtidig, så jeg fikk satt den på opptak. Den boka har jeg nemlig også lest, så i kveld har jeg kost meg med den filmen. Og med veldig god samvittighet, for det har vært en aktiv dag som ble avsluttet med sesongens første treningsøkt.

Ellers har jeg bakt brød, pusset ned og malt et nattbord, og pusset det andre også. Vi hadde nemlig noen år en skikkelig gedigen trehvit seng,med to nattbord til. Da vi skiftet den ut (det var vannmadrass i den) med en continentalseng, beholdt vi nattbordene. Så malte jeg soverommet for noen år siden, i en lys, lekker farge, og da passet det plutselig ikke med trehvite, lakkerte nattbord. MEEEEN....ting tar tid, så først i dag tok jeg atlså fatt på jobben med å male disse i en like lys og lekker farge.

Senere fikk jeg tatt inn enda flere planter, og har vasket potter og dyppet planter i lusedreperblanding før de ble pent satt på rekke og rad i vinduskarmene i vinterhagen. Er ennå ikke ferdig, og de største plantene, som skal stå på golvet, står fortsatt ute. Har dekket dem i kveld, men nå ser det ut til at temperaturen skal holde seg over null i natt.

I morgen skal det visst bli bra vær, så da satser vi på å begynne å montere drivhuset.