fredag 8. januar 2010

Bloggelat

Her skriver man 8. januar og jeg har ikke blogget ett ord i det nye året ennå!!
Det er nok julelatskapen som henger i fremdeles, selv om jeg nå har jobbet en hel uke allerede. Men nå får jeg ta meg sammen, oppgavene står i kø:
1. Rydde ut jula
2. Bestille frø
3. Tine såjord
4. Montere glassmaleriene, som nå er ferdig malt. Gubbens jobb, håper det blir i helga.
5....? Ja var det mer da? Jo, må vel begynne på årsavslutningen av regnskapet til gubbens enmannsfirma....wææææ....

Ellers må man jo bare nyte det fantastiske vinterværet vi har og har hatt nå i flere uker. Kaldt ja, minus 12 - 13 grader er ikke noe vi opplever hvert år her på kysten. Men vi holder varmen innendørs, varmepumpa virker fremdeles og vi fyrer litt i tillegg. Utendørs er det jo bare å kle seg. Var så heldig å arve en nydelig, grå minkkåpe etter min mor, den var god å ha nyttårsaften når vi var ute i byen og så på fyrverkeri! Kjente ikke kulden i den.
Har vært flink og gått tur nesten hver kveld i det nye året, og i går kom vi også endelig i gang med sesongens jernpumping. Pleier å begynne i september/oktober og holde på to ganger i uka fram til hagesesongen tar over, men formedelst Den Store Oppussingen kom vi ikke i gang før jul.

I drivhuset klarer ovnen så vidt å holde tempen over nullpunktet, måtte sette opp fra 600 til 900 W i går, for i natt har vi hatt den laveste temperaturen hittil. Får nok merke det på strømregningen i år, ja.

Her er to bilder fra hus og hage, og tre fra en spasertur 1. januar. Det ser likedan ut ennå....