tirsdag 20. september 2011

Vips! Så var det september og en måned har gått siden sist.....

Høsten er kommet, det er det ikke lenger noen  tvil om:
Men det er mye å nyte ennå, denne rødfargen på den japanske lønna er utrolig intens og fantastisk flott! Særlig når sola skinner gjennom bladverket. akkurat det skjer jo ikke så ofte da, men sist helg var faktisk veldig bra. Og da ble det litt knipsing.
 Et par høstkrukker.....

 Blodbegerne er på sitt flotteste....omsider. Må huske å så dem i januar.....
 Ingefærmynten er skikkelig dekorativ.
 Biskopens barn i fargerikt fellesskap.....
 Blomsten på Ricinusen
Mer blodbeger....

Temmelig sent, kanskje FOR sent, er vi så vidt kommet i gang med årets andre prosjekt (det første var muren ved berget), nemlig å skifte kledning på nordveggen på huset. Vi har i snart ti år hatt et ganske originalt hus, men det oppdages ikke så lett, uten at man ser det fra dette hjørnet:
 På tre sider har vi liggende, gråmalt kledning, mens nordsiden fortsatt har sin originale stående kledning. Hvitmalt. Flott hva? :-)))) Det skyldes at vi brukte noe som het Demidekk en gang for tredve år siden, og måtte da skifte kledningen som råtnet etter noen år. Nordsiden var likevel intakt, da den ikke er så værutsatt, så den ble ikke tatt med det samme. Så gikk nå årene da......
Nå er vi begynt å grunne på ny kledning, deretter skal den ha ett strøk med gråmaling før den blir satt opp. Så får vi se om værgudene er med oss.......

Ett uønsket besøk har vi også hatt i hagen. Den nydelige lilla floksen som sto full av knopper, ser plutselig slik ut: #¤%¤&¤/&/ hjorten!!