søndag 28. juni 2009

Forfengelighetens pris

Snille Ellea skaffet meg klistremerker til søppeldunkene, solsikker og sommerfugler. Fargene er noe blasse fordi bildet ble tatt kl 2130 i kveld.... Det gjelder bildene under også.

Etasjebedet i kveld

Helgens tyngste arbeid. Fordi hageselskapet har bedt om hagevandring i hagen min f.k. tirsdag, og jeg i min forfengelighet sa ja, gikk jeg løs og rensket jeg hele denne platningen for gress og ugress fredag kveld og i går. Hentet sand og kostet den ned i mellom i dag. I tillegg har jeg rensket hele tunet bak huset, der det både er heller og belegningsstein. Hva gjør man ikke for å få lov til å vise fram hagen og kanskje høste litt skryt......??? Sånn er det bare altså.....
Denne helgen har vi hatt et fantastisk vær og burde egentlig vært på sjøen. I går kunne vi ikke det, da deltok vi i et fabelaktig hageselskap hos en nabo som fylte 60. Festen startet kl 15 og vi gikk hjem ved midnatt. Da hadde vi satt til livs champagne, frukt, fingermat, helgrillet smågris og oksefilet med deilige salater og sauser attåt, jordbær med fløte, vin, kaker, kaffe og konjakk. I tillegg blitt foret med nydelige kulturelle innslag i form av sang og musikk til jubilantens pris. Han deltok forøvrig selv med sitt eminente jazzpianospill hele kvelden. Å få slik klaff med været her på Vestlandet er ikke hverdagskost.
I stedet for svalende båttur har jeg altså ligget på alle fire midt i solsteiken og tatt ugras. Mens gubben tok seg en lang fjelltur.
Kobbergryta strutter av Tagetes Favoutite red.
Rosene kommer nå en etter en. Louise Odier, Rhapsody in Blue, Maigold, El Ariana, New Dawn, Kystkvitrosa, min ukjente, Celestial, President de Sèze, Chianti som leker klatrerose i år sammen med Lykkefund, og Aicha som kom med den første i dag.Moyesi er på hell og strør røde kronblad over sitteplassen under.
Posted by Picasa