søndag 5. oktober 2008

Brrrr.......nysnø i fjellene!!

Månedsskiftet september/oktober fornekter seg ikke....hvert år står minusgradene klar til å slå til og truer pelliser og fuchsiaer som ennå står ute. MEN, minimum i natt var 2,8 +, så jeg har fortsatt is i magen. Hvis det blir som det pleier, er dette forbigående og jeg kan vente noen uker til med å berge i hus. Har dog tenkt å ta inn de minste pellisene, de som var stiklinger i vår.
Vi rakk nesten hjem etter søndagsturen før regnet kom, og det ser ikke ut til at det har tenkt å gi seg på en stund. Gubben er nettopp reist for å hente hjorten, Rømertopfen står i ovnen full av lammekjøtt og masse grønnsaker, så jeg kan egentlig bare slappe helt av og lese hvis jeg vil. Begynte i går på Fosnes Hansens 'Beretninger om beskyttelse', en skikkelig murstein. Har akkurat avsluttet Anne Karin Elstads 'Hjem', hyggelig og nostalgisk lesning.

I går kveld var vi invitert til et vennepar, og hadde en så hyggelig stund med deilig mat og drikke, at jeg ikke kom på å se på klokka før den var halv 2. Når jeg da først hadde oppdaget hvor langt det var lidd på natten, ble jeg plutselig overmannet av tretthet og vi dro hjem.... :D

I kveld har jeg tenkt meg på kino og se den andre Arn-filmen. Har lest bøkene (Jan Gilleou)og sett første filmen, så denne må jeg få med meg.

Nå får jeg finne ut om jeg skal ta inn planter eller sette meg i godstolen med boka....
Ha en fin søndag alle som er innom. :)