mandag 9. mars 2009

Endelig i mål

Nok en helg i rydde-vurdere-dele-kaste-pakkingens tegn. Jeg og mine 3 søstre jobbet fra fredag kveld til kl 5 i går ettermiddag i vår mors hus, og nå kan vi vel si vi er i mål. I allefall er alt det viktige delt, resten sortert til gjenbruk eller boss. Huset er også noenlunde ryddig, de store møblene står igjen til visningen, deretter skal de forhåpentligvis selges. Så nå kan jeg ta kontakt med megler (som forøvrig er min kusine)og få satt i gang salget.

En merkelig tom følelse i går, når jeg kom utslitt hjem og bare måtte ligge på sofaen noen timer. Men er veldig glad for den gode stemningen vi har hatt hele veien. Lørdagskvelden ble som vanlig tilbrakt hjemme hos meg, denne gang med Bacalao à la Moi på menyen, med en nydelig rød portugiser til.

Gartnervirksomheten går det dårlig med. Når jeg ikke får bruke helgene kommer jeg ikke langt. Nå må jeg bare få avgårde papirer til skatteetaten vedr. arven, samt regnskapspapirer til regnskapsfører for både gubbens og eldste sønns firma, lage en presentasjon til ferskingkvelden neste uke......SÅ kan jeg tenke frø. Puh...er lei......og sliten....

Været er grått og kaldt, eneste lyspunkt er at det er lyst når jeg står opp, og lyst om kvelden også, til kl halv åtte eller så. Deilig det iallefall.
Jo, ett lyspunkt til. VÅRIRISEN BLOMSTRER!!!!! Bilde følger senere.