torsdag 7. mai 2009

SE hva mamma fant i søplekassa......

....fritt etter Øystein Sunde. Det var ikke i søplekassa akkurat, men kommunen har hatt innsamling av grovavfall denne uka, og hva skuer mine øyne blant skrot og rask borti veien her:


Nå pryder den etasjebedet mitt....Selve ballongen er knust nedi kan jeg høre, men jeg har jo ikke bruk for at den er hel. Og kurven er i veldig bra stand.

I dag var det kontraktssignering på hussalget. Kvelden har gått med til å lære den dataferske søsteren min å bruke Facebook, og å potte opp planter til loppemarkedet på lørdag. Det siste var en luftig fornøyelse, det blåser stiv kuling rundt novene her, men det er heldigvis opplett.

Puh....

Føler at livet går i 100 for tiden, men det har vel med alderen å gjøre. Foreldre med små barn har det nok verre enn meg.....

Siste uka har det handlet mye om tømming av mors hus, igår ble det endelig helt tømt. Fikk solgt noe, resten er gitt bort. Godt å slippe å kaste gode og brukbare ting, syns nå jeg.
I dag skal kontrakt skrives, så skal huset vaskes ned i helga(har leid folk til det), og overtakelse mandag. Det har gått fort, og det er bra.

Blir nok et underlig vakuum når nøkkelen er overlevert, det gode er at jeg da kan konsentrere meg fullt og helt om hagen, drivhuset og det kommende barnebarnet.

Var og kikket på den nye lillebroren til de to andre barnebarna mine. Hjelpes noe så smått.....! Man glemmer for hver gang hvor bittesmå og hjelpeløse de er med det samme.

Hagevær er det ikke denne uka, kaldt og guffent med regn og kuling. Rakk ikke å slå plenen heller før det slo til...
Men i drivhuset venter ompotting av tomater og agurker til sine permanente murerbaljepotter, og herdingen av sommerblomstene skulle vært i gang forlengst. Tagetesen Favourite red står med store knopper, stemorene blomstrer og noen av tobakksplantene har også knopper. En deilig tid, skulle bodd der nede nå....hersens jobb som tar hele dagen og mesteparten av energien fra meg!!!