mandag 18. april 2011

Ja så var drivhussesongen endelig i gang....

Lørdag var den store flyttedagen, da ble alle planter og alle så-og prikleremedier båret fra diverse steder i huset og til drivhuset. En liten vifteovn holder tempen mellom 12 og 15 grader, det får holde. Så snart sola gløtter fram stiger varmen mange hakk. Har bare ikke sett den ennå..... :-(. For mens man leser på Facebook i blogger om sol, temperaturer opp mot 20 grader og bikinioverdeler, har det høljet i bøtter og spann her de siste dagene. Så det har ikke blitt noe hagearbeid.

Passet egentlig ganske bra, for da fikk jeg sitte i fred uten dårlig hagesamvittighet og lage en fotobok til barnebarnet mitt som skal konfirmeres om knappe 3 uker. Mye jobb med innsamling av ikke-digitale bilder, scanning og tilpassing, oppretting av fotobok og overføring av bilder, samt tekster til bildene. I dag kl 12 var jeg endelig ferdig og fikk sendt bestillingen. Da ble det noen timer med prikling i drivhuset etterpå, før jeg etter middag tok en tur på kirkekonsert med det ukrainske koret Oreya. Veldig flott opplevelse.


Har tatt ut ferie disse tre dagene i påskeuka, så hvis ikke værgudene motarbeider meg får jeg forhåpentlig fortsette på den påbegynte våronna. Påska er lang så noen timer må det vel kunne bli. Tenk så deilig om jeg kunne fått noen solstråler i det vinterbleke trynet også.....
Ellers blir det vel å være middagsvertinne for barn og barnebarn, slik det pleier å være. Eldste sønn skal jobbe så jeg må nok stille som barnevakt også. Men en 11-åring er jo enkel å "passe". Han er fornøyd bare han har en skjerm foran seg......hagen er dessverre ikke interessant i det hele tatt....

Men i morgen har jeg tenkt å ha litt annen kvalitetstid med meg selv....en tur til nabobyen på litt shopping....helt alene......hihihi.