mandag 20. april 2009

Gjort det igjen....

Skaffet meg mer arbeid altså....

Jeg har hatt en irriterende tuja stående nederst i hagen, stygg som bare en brabrant kan være. Oppstamming gjorde den ikke noe vakrere. Så nå fikk jeg yngstemann til å komme med en maskin og dra den opp av jorda. Det gikk forholdsvis greit. Jeg ble kvitt den også, for et nyetablert hestesenter her i byen ønsket seg gratis beplantning. Dermed kom de og hentet, og i samme rennet grov jeg opp en mindre sypress-sak som var i ferd med å bli for stor ved inngangstrappa der den sto, og sendte med. I tillegg fikk de en Ceder atlantica jeg kjøpte i fjor og aldri fant plass til.

Etter litt betenkning ga jeg også ordre om å fjerne svarthyllen min!! Den var i ferd med å bli et monster som det var altfor mye arbeid med. Årsskudd på flere meter hvert år, som pga den hurtige veksten ikke tålte en kuling en gang før de knakk. Så den måtte stadig stusses og passes. Høy var den også. Vekk med den. Og jammen ville hestesenteret ha den også, så den blir sikkert hentet i morgen. Den hadde noen gigantiske monsterrøtter, så jeg tror det var bare bra å få den bort. Nå får snøballbusken ved siden av komme mer til sin rett også.

Hullet etter begge ble rimelige store, så nå må jeg skaffe mer jord og fylle i, samt rydde opp etter massakren og ikke minst...finne noe nytt å plante. Streng beskjed fra gubben at det måtte ikke være noe som blir høyere enn 1 meter, for nå likte han utsikten!!!Jaja, han får vel få det som han vil, selv om jeg kunne ønske meg både hjertetre og japansk blodlønn...