onsdag 1. oktober 2008

Årets siste plenslått


Utrolig nok vokser gresset fortsatt, så idag kjørte jeg gressklipperen forhåpentligvis for siste gang i år. Det tørker ikke opp i løpet av dagen lenger, så det var nokså vått. Jaja, det ble da litt mat til komposten.

I morgen skal drivhuset hentes, så jeg tok en rydderunde rundt der slik at man kommer til. De største fuchsiaene mine sto der nede, nå har jeg spredd dem litt rundt. Og det var jo egentlig bra, for nå ser vi dem bedre.....:D

Det blå gresset har vokst masse i sommer, neste år skal det fordeles ut i bedene. Flekktvetannen remonterer for fullt, og høstfargene til Euphorbia chameleon er utrolig vakre syns jeg.


Sambucus Black Baeauty klarte å komme ut med blomsten sin :)


Løkene fra Zimtrade kom i dag, og pakken fra Jensen er på vei. "Heldigvis" var han utsolgt for to av de jeg hadde bestilt....fnis.... :)

Det klarnet i kveld, temperaturen er ca 7 grader nå, men ingen fare for frost ennå. Vanligvis kommer det en nesten-frost-natt ved dette månedsskiftet, men det har ikke skjedd i år.
Fant enda to squasher ute, men de er nokså bleke i fargen nå. Og noen jordbær har klart å bli grønne, men de blir neppe røde....

Lavateraen vokser fortsatt inn i himmelen. Men det ble ingen blomster :(