søndag 2. november 2008

Universal fjernkontroll

En av gavene til min store dag var en universal fjernkontroll, som jeg fikk av min yngste sønn. I dag har han vært her og hjulpet meg med programmeringen (dvs han gjorde visst hele jobben..... )Så istedet for 4 fjernkontroller på salongbordet, ligger det nå bare EN, en ganske fancy duppeditt med alle nødvendige funksjoner for TV, DVD, digitalboks og radio/stereoanlegg.

Dette har ellers vært en ganske vanlig søndag, med en rask tur på 1 time og 20 minutter inkludert en ås. Været har vært brukbart, men hagen frister ikke likevel...Må nok rake litt løv snart, morelltreet har strødd sine blader over halve hagen....digre blader på det treet, altså....Ricinusen har frosten tatt, så den er ingen pryd lenger, mens Lavateraen står fortsatt.

Nå skal jeg straks vinde opp en hespe med garn, Merinoull av fineste sort, og begynne å strikke et babyteppe til mitt fremtidige barnebarn. Med min strikkeinteresse er det nok best å begynne tidlig, forhåpentlig er det ferdig til mai....

Har også fått Gert Nygårdshaugs siste bok i hus, Fortellerens marked, er såvidt begynt på den. En fryd å lese hans bøker.

Avslutter med bilde av blomstene jeg fikk til dagen min, er ganske fornøyd med "fangsten". Fikk også så mye vin at vinskapet fikk en solid påfylling.