fredag 18. september 2009

Hyggelig septemberoverraskelseSom ifjor, hadde jeg helt glemt at jeg hadde en klatrende gul Dicentra, sådd for 2 -3 år siden. Plutselig i dag oppdaget jeg skjønnheten i full blomstring. :-)


En annen skjønnhet som ikke har gitt opp sommeren ennå, er Rhapsody in blue. Den har blomstret utrettelig i flere måneder nå, og har visst ikke tenkt å gi seg ennå. Nydelig er denne blå rosa!!!


Denne har også overrasket med å strekke seg opp fra trange kår og blomstre. Dette er, tror jeg, The President. Flott blåfarge, bildet forteller omtrent sannheten om fargen.

I dag tok jeg fri fra jobb med den klare intensjon å rydde ut av drivhuset og klargjøre det for vinteren. Men siden værmeldingene for morgendagen var bedre enn dagens, bestemte jeg meg for å utsette det til i morgen, og heller jobbe inne med å male dører. Så det har jeg gjort, men været ble jo nydelig utover dagen, og plutselig har meterologen (æh, er det sånn det skrives, tro..?) ombestemt seg og melder dårligere vær til i morgen. Jeg må likevel prioritere drivhuset da, for nå begynner de også å true med kaldere vær.....

Har fått malt inngangsdøra innvendig i dag, egghvit....Dessuten den ene av de 5 trehvite dørene i gangen, den har fått grunning og ett strøk. På den ene siden! Dessverre har dører 2 sider, så dette er ikke gjort i en fei. Stua har nå fått 2 vegger med cafelatte-panel, men har bestemt meg for å male oppå i en helt lys grågrønn farge. Så malekosten og rulla blir mine faste venner noen uker fremover.....
Posted by Picasa