torsdag 19. mars 2009

Hurra!!!! Nesten helt ferdig!!

Vi begynte å jobbe videre med drivhuset kl 1330, og kl 1630 så det slik ut:

Da gikk vi inn og tok en matbit og en kort pause. Ut igjen, og kl 1830 når vi ga oss, var vi nesten i mål:

På slutten gikk det nesten på skinner, men jammen var det mye plukk. Flere av platene måtte kuttes enten på lengden eller bredde for å få det skikkelig til. Og når det begynner å regne blir vel hele huset hvitt av Zaloskum....

Som man ser mangler nå kun takluker og dører. De er nesten klar, skal bare monteres plater i og henges på plass. Det tar kanskje gubben i morgen. Takk og pris for en innsatsvillig og hendig gubbe!!


Godt å være kommet så langt, men kjenner jammen at det har vært en strevsom dag. Middagen tok vi etterpå, og siden ble det sofaen både lenge og vel.


Har montert opp ekstralys i vinterhagen omsider, det ble så varmt der ute når sola kom at dagslyset ikke var nok lenger. Håper jeg får sådd og priklet litt i helga, men det spørs. Lørdag må jeg på jobb noen timer, og så må jeg/vi prøve å få malt ett strøk på grunnmuren til min mors hus før det blir dårlig vær igjen. Så det går litt i 100 for tiden.

Har lyst å vise ett av mors favorittblomsterpotter. Hun hadde 6 stykker av disse, jeg har tatt med meg to, de andre går vel til bruktbutikken. Passer ikke inn alle steder kanskje, men de er da nydelige, eller...???


Kort vei til senga i kveld, ja....

Mer kamp med drivhuset

I går kveld, dvs. den ca halvannen timen fra vi gikk ut og til det ble for mørkt til å arbeide, klarte vi å få på plass 3 veggplater. Samme strevet, men nå tok vi i bruk en klosse og en hammer til å dunke listene på plass. Det gikk bedre, men det er utrolig trangt og vanskelig å få til likevel. Zalo og strikkepinne og et gammelt hoggjern måtte også til..... Ære være gubben for innsikt og innsats.
I dag er det nydelig vær, strålende og varmende sol vil kanskje lette arbeidet noe. Så jeg skal avspasere et par timer fra jobben slik at vi kan sette inn et skikkelig støt og forhåpentlig få på plass resten.

Hadde møte med megler i går ang. min mors hus, nå er det igang. Veldig spennende.

Kaldt i natt, hadde rimet på ute.