lørdag 15. august 2009

Ja så var vi gang.....

...med årets prosjekt, renovering av stua.
Egentlig hadde vi på plan å bedrive litt matauk, sanke blåbær, krekling og gjerne litt mer sopp. Men værmeldingene slo ikke helt til, vi våknet til truende skyer og det var ikke lenge før regnet kom. Så da bestemte vi oss for å hoppe i det, og gikk løs på "furuhelvetet" som Anita så treffende kaller det, og det første var riving av det brune paneltaket. Håndtlanger som trakk spiker og ryddet unna var jo selvsagt undertegnede. Det gikk forholdsvis greit unna, nå er taket strippet og klart for ny ferdigmalt fakepanel. Dvs. først skal det legges opp en hel del downlights rundt omkring.
Når dette er ferdig, er det veggene sin tur. De skal også rives, og det skal settes opp ferdigmalte panelplater. Nå lurer sikkert noen på hvorfor i all verden vi ikke heller maler, men sant å si orker vi ikke tanken på kvistlakking av ca 5 millioner kvister, grunning + to strøk både på tak og vegger. Dessuten er dette ikke førsteklasses panel, den er ru og stygg, så det ville bli svært vanskelig å få et pent resultat for oss amatører.Så da gjør vi det sånn i stedet.
Maling av vinduskarmer og lister må jo også til, alt er jo trehvitt (eller trebrunt)her....

Det verste er at når vi er ferdige så viser det seg vel at møblene ikke passer lenger......... så dette kan bli dyrere enn beregnet

Årets første krabbemåltid er inntatt i kveld, det var bra med mat i dem, og chardonnay'en var god.


Ha en fin helg alle som er innom, regn eller ikke.