mandag 14. juni 2010

Men Susan var ikke død.....


Magnolia Susan skulle jo blomstret på bar kvist for lenge siden. Men alle knopper var tørket inn i kulden i vinter, og jeg mistenkte lenge at den var helt død. Men så dukket det opp skudd på de nederste greinene, og jammen har den også prestert hele to blomsterknopper. Er spent på fortsettelsen, bør jeg klippe den helt ned tro, eller vente og se?

Her er en gjøgler jeg har sådd selv, de er flotte planter.Fuchsiaen heter Maxima og er kjøpt som stikling på Plantasjen i år. Veldig fin med det svarte skjørtet syns jeg.
 

Nederst et glimt fra "det ville hjørnet", her får honningknoppurten boltre seg fritt....en stund i alle fall. Akeleier dukker opp overalt, må snart regnes som ugress.....Lenger bak en tue med sibiriris, og rhododendronen Scarlet wonder skimtes i villnisset. Den er avblomstret nå.
Posted by Picasa
Ellers er det ikke mye som minner om at sola snur om en uke. Iskald nordavind gjør det lite attraktivt å tilbringe kveldene utendørs, enda de lange lyse kveldene er som skapt for uteliv....Men vi får håpe på bedre tider snart.