mandag 16. februar 2009

Det blir EI JENTE!!!!

Yngste sønn og samboer var på 3D-ultralyd fredag, og da ble det fastslått at det skal komme ei lita prinsesse til oss i mai!!!!

Gjett om farmor ble lykkelig! Etter 2 sønner og to sønnesønner kunne jeg for første gang gå til jenteavdelingen og fråtse i ROSA!!

Siden jeg var i Bergen i helga, var det litt flere butikker å velge i også. Kjøpte ikke så mye da, det er jo tross alt 3 mnd igjen. Men måtte bare begynne...LITT!

3D-ultralyd er fantastiske greier, vi fikk se et helt tydelig lite ansikt. Kunne nesten se hvem hun ligner på. Alt var bra og i orden, hun veier allerede 1080 gram, helt som normalt.

Ja vi var altså i Bergen, og det forvant jo noen tusenlapper på den turen. 2 netter på hotell, to middager på restaurant, annen nødvendig mat, samt shopping over en lav sko....puh! Men det er jo godt å slå ut håret litt av og til.....
Vi var en hel gjeng fra Florø som bodde på samme hotell. Gubbene gikk på den store båtmessa i Arenum, men damene shoppet og koste seg med lunsj og vin på byn. Alle fornøyde, med andre ord.

Vel hjemme i går kveld kunne jeg konstatere at blodbegerne hadde spirt på badet mens vi var borte. Og det var jo en super avslutning på helga!!