fredag 23. april 2010

Ikke akkurat daglige oppdateringer....

....på denne bloggen. Sitter jeg askefast....??

Men det skyldes kanskje mest at denne våren ikke vil komme skikkelig. Riktignok har det vært noen fine ettermiddager denne uka, så jeg er faktisk kommet rundt med lukingen og kan ta fatt på utkjøring av jord fra kompostbingene. I dag våknet vi til snøbyger, men i morgen er det meldt knallvær, så da får jeg begynne på den (tunge)jobben.

Er også ferdig med prikling av sommerblomster, men skulle sådd litt mer, blomkarse og Ipomoea f eks. I år priklet jeg mange to og to i pottene for å spare plass i vinterhagen, nå har mange behov for egen bolig og jeg er begynt å potte om. De som er ferdig ompottet er flyttet ned i drivhuset. Der legger jeg fiberduk over dem om natta for å slippe å varme opp. Går bra, det har ikke vært under 0 der de siste ukene. Faktisk holder golvflisene veldig lenge på den varmen som blir magasinert der på solfylte dager.

Ellers må jeg jo si at vulkanutbruddene bekymrer meg (jeg er veldig flink til å bekymre meg....), særlig med tanke på det som KAN komme. Kanskje er vi virkelig inne i endetiden...???