søndag 19. august 2012

Nei og nei......!!

Nå er det altså utrolig lenge siden jeg har oppdatert denne bloggen. Sommeren blåste vekk før jeg fikk sukk for meg, og bilder blir for det meste lagt ut på Facebook. Men nå tar jeg meg sammen og lager et lite resymè av hendelser i sommer, slik at jeg husker det for ettertiden.....hehe.....

Siste innlegget mitt var altså en videovandring den 2. juli. Det viktigste som skjedde etter det, var at jeg fikk besøk av en journalist som skulle lage en reportasje fra hagen min for Hagetidende. Spennende, men dama var proff og lagde et ganske bra intervju. Ikke minst tok hun mange fine bilder, og flaksen var at det var pent vær den dagen hun tok de fleste bildene. Dette kommer nok ikke i Hagetidende før neste år, men det blir artig å se.

Samme dag reiste vi på ferie, først 3 dager i båten med mye sol og mye vind, så vi lå i havn i Kalvåg og gikk turer på land. Deretter hjemme noen dager da det pøsregnet, så dro vi sørover mot Bergen. Hadde to stopp før vestlandets hovedstad, i Solund der vi fikk servert nyfangede krabber og kamskjell hos en kompis av gubben, deretter i Blomvåg der jeg besøkte Kjersti Rykkel Blom og hennes flotte hage.
I Bergen lå vi to dager med vekslende vær, deretter brukte vi noen dager på hjemturen, før vi tok bilen og dro til Selje, der firmaet jeg er ansatt i hadde leid en leilighet for sommeren. Dessverre fikk vi ikke mye sol, men heller ikke regn, så da kan man vel ikke klage. Vi fikk besøkt severdighetene i nærområdet: Vestkapp, Ervika og Hoddevika, Sunnivaklosteret på Selja, Kråkenes fyr og noen kunstutstillinger rakk vi også. Hadde med oss et barnebarn på 12, tror han koste seg sammen med oss. De siste dagene av ferien ble tilbrakt hjemme i hagen i bra vær, men flotteste været kom selvsagt første uka i jobb......:-(.

Hagen har vært veldig frodig i sommer, og blomstrer overdådig fremdeles. Her kommer noen bilder:
Bildene er klikkbare. Mange er tatt med mobilen, så de har ikke max kvalitet.

På vei hjem fra ferie ble denne karen med i bilen.......:
:-))