mandag 15. desember 2008

På nett igjen......og litt blomstring

Det var hverken Telenor eller modemet, men derimot en vase av kabler oppe på loftet som hadde kommet for nær hverandre. Det var nå det siste jeg ville tenkt på. I årenes løp har det jo vært en del omkoblinger, og noen av dem var ikke isolerte. Jaja, bra de fant ut av det i alle fall. Så da jeg kom fra jobb, satt gubben glad og fornøyd foran pc'en , men hoster og nyser og fryser. Julevirus? Håper det ikke treffer meg før julestria er over.....:(

I kveld har jeg vasket ett stort skap + kjøleskapet. Og prøvesmakt sylteflesk og rull. Smaker bra. I kjelleren dufter det godt av pølser og pinnekjøtt som henger til tørk. Ute er stormen sloppet løs hører jeg, godt å være inne da.:)

Og inne blomstrer det. Limona er den eneste hippen fra i fjor jeg har klart å få i blomst igjen. I dag slo den ut to blomster og den 3. er på vei.


I vinterhagen briljerer kaktusen (jule-?, november-?....aner ikke)og et par store Phalaenopsis:Og om noen få dager snur sola, og det går mot vår igjen ------------------Jippi!!

Datatrøbbel - igjen!!

Helt siden fredag har vi vært uten nett i heimen - KRISE!!!!!! Meldte det inn til Treige Telenor fredag, de kunne selvsagt ikke gjøre noe før IDAG!!!Og nå har jeg prøvd i 20 minutter å få kontakt på 05000. Grrrr!!!

Nå svarte de endelig. Men ble jeg klokere av det? Nei. Kanskje kontakter de meg i dag, kanskje kommer det en på besøk? Det kan muligens være modemet mitt som har tatt kvelden, selv om det knapt er 2 år gammelt. Men jeg kjøper ikke nytt før det er avklart om det er i modemet eller hos Telenor feilen ligger. IRRITERENDE!!
Nå blogger jeg på jobben istedet.....

Vel, har jo fått gjort desto mer av juleforberedelser da. Fredag tok jeg fri fra jobb og dro til nabobyen for å utveksle gaver med min søster. Der inne fant jeg også en del julepresanger, så nå er mesteparten i boks. Puh, ble mer sliten av den shoppedagen enn av en dag på jobb..... :p
I boks er også de 5 kakesortene, kokosmakroner, brune pinner, sandnøtter, pepperkaker og krumkaker. Dessuten har vi laget lammerull og sylteflesk. Så nå kan jeg begynne på rundvasken på kjøkkenet, bør klare det på noen kvelder....
Hadde minste barnebarnet og hans venninne med meg lørdag på pepperkakebaking. Hun var dreven med kjevlet og sto på til siste kake var stukket ut. Han derimot viste bare sporadisk engasjement. Gener, eller hva?

Hagerelatert? Har ikke bestilt ett eneste frø.......