fredag 16. april 2010

Noen (vinter- og )vårtegn og sånn

I dag er vinteren kommet tilbake, hagen ligger hvit, men jeg rakk å pakke inn keiserkronene som var blitt SÅ høye og sto med knopper. Håper de overlever den kulden som er meldt, har flere lag med duk over dem....
Men før det var det, som før meldt, full vår her...

Morsdagspresangen er kommet på plass der den skal være...:-)
 
Lerkesporene er tidlig ute...plutselig har jeg to farger. Hadde jeg det før tro...???
 
Pulmonaria med variegerte blader og blå/lilla blomster er blant de tidligeste i hagen....selv om den røde kommer først (men den er ikke så vakker, syns nå jeg)
 
Stilige, stripete krokuser....

Men når været er slik at haging er umulig, kan man jo kose seg innendørs og ta skikkelig helg. Aldri så galt at det ikke er godt for noe..... ;-)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Blomsterguri sa...

Du tar det med godt humør syns jeg. Rop på sommeren så kommer`n heter det - vet ikke om det er sant, men :-)Ha en god helg!

Mariann sa...

Her kom det noen kvite fnugg, men det la seg heldigvis ikke på bakken. Frister ikke å gjøre noe ute når det er så hustrigt. Men i drivhuset var det faktisk bra temperatur i dag.
Det ble kjempefint med logoen på drivhuset ditt.

Ha en fin helg og kos deg inne som best du kan.

IngunnBW sa...

Nå fikk jeg enda mer lyst på Pulmonaria, de er kjempesøte synes jeg :) Men SÅ trist med vinter igjen...jeg tror jeg hadde fått store problemer med depresjon om det hadde kommet mer sne nå. Håper den forsvinner like fort som den kom!

Så stilig logo på drivhuset ditt, det var en koselig morsdagsgave :)

Anonym sa...

De lerkesporene var kjempeflotte.