fredag 23. april 2010

Ikke akkurat daglige oppdateringer....

....på denne bloggen. Sitter jeg askefast....??

Men det skyldes kanskje mest at denne våren ikke vil komme skikkelig. Riktignok har det vært noen fine ettermiddager denne uka, så jeg er faktisk kommet rundt med lukingen og kan ta fatt på utkjøring av jord fra kompostbingene. I dag våknet vi til snøbyger, men i morgen er det meldt knallvær, så da får jeg begynne på den (tunge)jobben.

Er også ferdig med prikling av sommerblomster, men skulle sådd litt mer, blomkarse og Ipomoea f eks. I år priklet jeg mange to og to i pottene for å spare plass i vinterhagen, nå har mange behov for egen bolig og jeg er begynt å potte om. De som er ferdig ompottet er flyttet ned i drivhuset. Der legger jeg fiberduk over dem om natta for å slippe å varme opp. Går bra, det har ikke vært under 0 der de siste ukene. Faktisk holder golvflisene veldig lenge på den varmen som blir magasinert der på solfylte dager.

Ellers må jeg jo si at vulkanutbruddene bekymrer meg (jeg er veldig flink til å bekymre meg....), særlig med tanke på det som KAN komme. Kanskje er vi virkelig inne i endetiden...???

4 kommentarer:

IngunnBW sa...

Neida, enden er ikke nær :) Vulkanutbrudd har det vært til alle tider, på 1500tallet (eller var det 1300...) frøs Rhinen som en følge av et utbrudd. Så dette er ikke noe nytt. Utbruddet må er mye mindre enn de frøst fryktet, så dette tar jeg med ro. Naturlige svingninger i temperaturer og nedbørsmengder er heller ikke noe nytt, så alt skal ikke legges på klimaendringenes skuldre...

Våren er veldig treg her også, men det fremdeles april :) Jeg synes nesten det er bedre enn at alt plutselig eksploderer så man ikke rekker å følge med og glede seg over hver sort som blomstrer. Men det er litt synd å ha måttet finne frem vinterjakken igjen, det er iskaldt igjen på morgenturen med hunden.

Elsa sa...

Vulkanutbrudd bekymrer meg ikke så veldig. Store og små vulkanutbrudd har det vært til alle tider, og faktisk er det vulkanene som bidrar til at det er liv på jorden.
Våren lar vente på seg her også. Men vi er nok litt forvent med milde vintre og tidlig og varm vår flere år på rad.

Ha en fin helg.

Stein sa...

Hei Randi.
Takk for hilsen i bloggen min :-) og takk for opplysningen om at blomsten var en gul løvemunn. Jeg har googlet litt- og du har helt rett ;-)
Ha en riktig fin dag!

Mange hilsen Stein

Ruth Bernssen Bø sa...

Hei Randi.
Eg tenkte ikkje på at det vart feil å skriva bare Sogn, sjølv om eg heile tida har tenkt på fylket Sogn og Fjordane. Om du ser litt lenger ned på bloggen, så har eg skreve Fjaler. Har no retta det, slik at det ikke kan misforståast.

Ha ein fin dag.
Ruth