søndag 29. mars 2009

Søndag og fint vær


div>
Skulle gått en lang tur. Skulle vært i hagen og rydda. Men barnebarnet på 9 er ikke noe gira på utelivet. Han elsker data og musikk, så det krevde MYE overtalelse for å få ham med ut en liten halvtime. Broren og faren var i nabobygda på fotballturnering. Bra lillegutt kunne være her så han slapp å være tilskuer i 6 timer i temmelig kaldt vær. Selv med sol. Så farmor lagde en stabel med pannekaker etter Gundas oppskrift til de var tilbake, og det ble jo verdsatt. :-)

Har knipsa noen bilder fra hagen og drivhuset i dag:
Julerosa som har blomstra siden novemer .......var hvit.
Stemorer i snø...
Helleborus foeditus

Døra på plass!!


Her sees det gamle golvet, der det må legges nye fliser, og den nye delen der jeg skal spa ut jorda, fylle med sand og legge betongheller. Har omtrent en uke på meg....men skal heldgvis ha fri hele påsken.

7 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Jeg har fulgt med på oppsettinga av drivhuset, om jeg ikke har kommentert så mye. Gratulerer med ferdigstillelse med dør og greier!

elle-melle sa...

Godt at døra er på plass, så blir det fort godt å varmt der inne og behagelig for deg når du skal jobbe.

RandiF sa...

Ja, og det ble veldig fint syns jeg. Stilig med dobbel dør. Og høyt under taket. Gleder meg veldig til å ta det i bruk.

Berit sa...

Ikke alltid at små gartere er så ivrige, nei! Men han er gjerne såpass stor at han klarte seg aleine inne litt?
Drivhuset blir mer og mer lekkert!
Flott med dobbelt dør, da.

RandiF sa...

Problemet med den gutten er at jeg ikke vil slippe ham av syne pga. epilepsien.....Selv om han er godt medisinregulert nå, så kan man jo aldri vite....

Elin sa...

Takk for besøket inne hos meg !
Jeg kjenner godt til div. monteringsproblemer ang. drivhus,ja.Tror du har samme type som det jeg har, bare at mitt er bare halparten. Håper det ikke er så værhardt som her, for selv om jeg har brukt både silicon og ståltape i tillegg til disse klipsene,blåser disse isoplatene av og skyvedøren har bøyd seg, så den er vanskelig å lukke.
Håper du får tatt det i bruk snart og at vi får litt bedre vær så vi får haget litt. Ha en fin uke !

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Og om en uke kan Randi starte plantelivet i sitt nye drivhus - og glemt er alt strevet og plundringen med å få det opp. Alle timene som ble brukt for å få opp "Dette Hersens Drivhuset" (ja jeg er sikker på at du tenkte tanken mens dere strevde som verst)vil bli husket som: "Ja vi brukte da litt tid på å få det opp."
Og så er det bare å nyyyyyte bygget resten av sommeren og årene som kommer :-)
Grattis med nytt flott drivhus Randi :-D