lørdag 28. mars 2009

Aldri mer!!!

Aldri mer skal vi montere drivhus. Tror jeg kunne skrive en bok om alle viderverdigheter vi har hatt med dette prosjektet. Kronen på verket hadde vi i dag, når døra skulle monteres. En times arbeid. TRODDE vi!! 6 timer i snø og sludd tok det før alt klaffet.

Fytti katta!!
Orker ikke snakke mer om det.....

Jadda, og nå ligger det et hvitt ekkelt belegg overalt ute! Mars på sitt verste!!


Vel, det var dagens oppgulp. Nå venter jeg på minstebarnebarnet som ville overnatte. Heldigvis er han nå så bra medisinert at han ikke har hatt anfall på 4 mnd, så det går nok sikkert bra. Skal bli koselig å ha han her igjen, lenge siden sist.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Drivhusmontering har sine sider ja...
HÅper mitt holder lenge nok til at jeg slipper å gjøre det igjen. Hadde god hjelp av far og svigerfar i den prosessen, nå er begge rundt åtti, så jeg kan vel ikke forvente det neste gang. Barnebarn på besøk høres koselig ut. Jonas begynner vel snart å bli stor nok til det :)

Linnemi sa...

Men nå er det gjort, Randi, og forhåpentligvis trenger dere ikke gjøre det flere ganger. Nå er det hyggen som venter. :)

Miamaria sa...

Jeg måtte lese dette høyt for gubben, det er ikke lenge vi skal i gang selv. :( Jeg gruer meg. Meeeeeen når du flytter tingene inn der så har du velt glemt det? ;)

Vivishagerom sa...

Nå er det gjort, selv om det var noe herk at det skulle snø. Men nå er det bare hygge som gjenstår. Ha en fin lørdagskveld. Håper på bilder av drivhuset etter hvert.

Gry sa...

Håer du HERETTER får mange fine stunder i drivhuset!

Og så får jeg tenke på deg når jeg ser reklame fra HTH kjøkken på TV hvor du kan få kjøkken ekstra billig dersom du monterer det selv. Når jeg ser den reklamen tenker jeg på alle de "lykkelige" familiene som prøver og feiler.

Harryford sa...

Den biten av "drivhusdrømmen" er den værste! Vet ikke hvor mange jeg har montert "for folk" - men regn med ei helg, og legg inn gode pauser til rolige smataler, hjerneføde og drømvedlikehold! - og stol ALDRI på tidsangivelser i monteringsanvisningen!!!

Så flott at du vil ha barnebarnet hos deg, selv om han har fått noe ekstra å slite med!
Kjenner situsjonen godt fra hvordan det var når minsten her fikk diabtes! Tror vi som forledre var litt overforsiktige også, og ikke "phussa" nok på om at han skulle få være alene hos besteforeldre!!!!

Jeg gleder met til dine raporter fra drivhuset, nå du endelig kjenner den rette "drivhusfølelsen"! :-)

Herdis sa...

Var det Grønt Fokus-drivhus du hadde? Spekulerer på om det blir bestilling frå Sveriege på meg snart. Har ein ide om at Svensk presisjon og nøyaktighet er tingen - eller?? Uansett misunner eg deg å sjå i enden på pinslene.... kos deg!

RandiF sa...

Takker for alle trøstende ord.- :-D

Herdis: Ja det er Grønt Fokus. Vi har måttet kutte omtrent alle platene på lengden og noen på bredden t.o.m, for å få til dette prosjektet. Kan kanskje være lurt å vurdere en annen leverandør. Når man ringer og spør om råd og hjelp, så har jeg inntrykk av at de ikke har peiling.....

Anonym sa...

Ja, det var lurt av meg å lese dette innlegget etter at Herdis har klart å friste meg med drivhus i sitt blogginnlegg ;)

Gratulerer med drivhuset, tenker minna om irritasjonen bleiknar når du får fylt det opp med grønt.