onsdag 18. februar 2009

Magnar på besøk

Ja da har Florø hatt besøk av 'Kongen fra nord' som det sto i blomsterhilsenen til møtet fra Fylkeslaget.. Mandag kveld holdt han foredrag om sine spennende og sjeldne stauder for en fullsatt sal. Trengte ikke noe manuskript, nei....
I går hadde han en del timer å slå i hjel før kan kunne fraktes til neste sted, så da inviterte jeg ham på lunsj her på min arbeidsplass. Vi tok også en rask runde på basen, men været og føret innbød ikke til noen utstrakt omvisning. En kjapp tur hjem til oss, der han kunne bivåne vinterhagen og hilse på gubben igjen, før jeg 'leverte' ham tilbake til 'verten', leder for hagelaget her.. Hyggelig møte og flott foredrag.

Været, ja. Dette er absolutt det verste jeg vet av vintervær. Regn og sludd og snø om hverandre, og tåka langt ned over hodet, det er så festlig atte!!!!

Og hjorten har tatt seg en rekognoseringstur gjennom hagen kunne vi se mandag morgen. Og jammen meg har han vært BAK huset også, der jeg trodde tulipanene skulle være trygge. Fytti katta!!!

4 kommentarer:

Miamaria sa...

Sånt vær er verste været jeg også vet. Det er det jeg virkelig misliker med vinteren.

hajal. sa...

Synd eg ikkje hadde anledning til å reise og høyre på Magnar. Eg er sikker på at han har "kveikt" mange potente hagesjeler med foredraget sitt!.

elle-melle sa...

Enig med deg - sånt vær er det verste som finnes. Håper det er bedre nå.

Og gratulerer med jentebaby på vei. Jeg ble farmor til ei lita jente i høst og det var stor stas, så jeg skjønner godt at du gikk amok i den rosa avdelingen.

Anonym sa...

Eg tok turen til Stryn for å høyre på Magnar, han kunne fortelje at der var allereie komt frøbestillingar på mailen hass....frå Florø og omegn. Er nok mange som blir inspirert av han, ja.
Gratulerer med den kommande prinsessa!