mandag 16. februar 2009

Det blir EI JENTE!!!!

Yngste sønn og samboer var på 3D-ultralyd fredag, og da ble det fastslått at det skal komme ei lita prinsesse til oss i mai!!!!

Gjett om farmor ble lykkelig! Etter 2 sønner og to sønnesønner kunne jeg for første gang gå til jenteavdelingen og fråtse i ROSA!!

Siden jeg var i Bergen i helga, var det litt flere butikker å velge i også. Kjøpte ikke så mye da, det er jo tross alt 3 mnd igjen. Men måtte bare begynne...LITT!

3D-ultralyd er fantastiske greier, vi fikk se et helt tydelig lite ansikt. Kunne nesten se hvem hun ligner på. Alt var bra og i orden, hun veier allerede 1080 gram, helt som normalt.

Ja vi var altså i Bergen, og det forvant jo noen tusenlapper på den turen. 2 netter på hotell, to middager på restaurant, annen nødvendig mat, samt shopping over en lav sko....puh! Men det er jo godt å slå ut håret litt av og til.....
Vi var en hel gjeng fra Florø som bodde på samme hotell. Gubbene gikk på den store båtmessa i Arenum, men damene shoppet og koste seg med lunsj og vin på byn. Alle fornøyde, med andre ord.

Vel hjemme i går kveld kunne jeg konstatere at blodbegerne hadde spirt på badet mens vi var borte. Og det var jo en super avslutning på helga!!

9 kommentarer:

Sigrid sa...

Så moro!
Det er jo så mye fint jentetøy, at ei stakkars bestemor kan gå helt berserk :-D

Berit sa...

Til lykke med prisessa og rosa shopping!
Innrømmer at jeg lar meg friste rett som det er.

Elisa sa...

Så kjekt med jentebarn i familien!

Eg trudde ikkje eg skulle bli ei "rosa" mamma, men etter å ha fått enorme mengder klede i fargen må eg innrømme at det kler dei små nurka ypperlig, det er noko med den ferskenhuden...

Men det finst mykje fint til småjentene i andre fargar også, då!

Anonym sa...

Så flott, gratulerer! Det er utruleg mykje kjekkare å handle klede til jenter enn til gutar...

Miamaria sa...

Gratulerer, både med jentebarnebarn og blodbegerspiring! :)

IngunnBW sa...

Så hyggelig! Jeg har to gutter selv, men enda ingen barnebarn - men jeg vet hva jeg ønsker meg :) Når alt kommer til alt spiller så klart ikke kjønnet noen rolle, men det ER koselig med rosa og pynteting da!

Gry sa...

Så koselig med en jente i en guttefamilie!

hildeG sa...

Grattis! Så gøy. Her er det jo fire jenter. Mitt første barnebarn var en gutt, så det var jo stas. Nestemann er en jente - det er også stas. Det er noe med alt det nusselige, rosa babytøyet, ja...;)

Torill sa...

Selv har jeg tre barnebarn to gutter og ei jente.Å jeg kan skrive under på at det blir en god del rosa klær...
Husker selv da jeg etter 5 gutter endelig fikk ei jente igjen..Da ble det rosa..for en følelse.Da den eldste dattera ble født fantes det ikke rosa klær.