torsdag 27. november 2008

Datatrøbbel og snart advent

Har hatt problemer med routeren noen dager, det har medført at vi ikke har hatt internett tilgjengelig. Men i går fikk vi hjelp, så nå funker allting igjen. Ble litt abstinens i heimen..... :p :D

Advent nærmer seg, det betyr at jeg snart må begynne å tenke på jula. Får det liksom ikke til før den tid....
***************************************
Været innbyr i allefall ikke til noe uteliv, så det er vel bare å kaste seg ut i det, med vasking og rydding i skuffer og skap. Bra vi har jula så det blir gjort.

****************************************
Ble inspirert av Marios blogg i dag, der hun har pyntet kjøkkenvinduet. I alle år har jeg bare hatt hjemmelaget pynt i stuevinduet, først røde papphjerter i røde bånd, deretter "klokker" laget av omvendte terrakottapotter i forskjellige størrelser, med en trekule inni og røde opphengsbånd. Nå er det kanskje på tide å unne seg noe av all den lekre pynten som er å få kjøpt. Får ta meg en tur på hagesenteret, tenker jeg, det er den fineste julebutikken her i byen.
*********************************************

5 kommentarer:

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Jeg har så smått begynt med julevasken, Randi. Jeg har begynt med det jeg synes er verst - kjøkkenskapene. Dem tror jeg det ble hoppet elegant over i fjor, nemmelig, så i år var det ingen bønn. Trøsten får være at det blir ryddige og trivelige skap av av ryddingen og vasken :) Kastet en del hvræl får en også gjort.
Skal forresten på hagelagets juleverksted i kveld, og håper å få laget meg noe fin julepynt. I hvertfall skal jeg lage adventskrans til å sette lys i. Lager den av bl.a. bar som surres rundt en halmring, så den bør lages på nytt hvert år.

elle-melle sa...

Jeg har ikke begynt å gjøre julerent - og heller tvilsomt om det blir noe mer enn litt støvsuging i år.
Men pynte kan jeg, og det blir nok til at jeg begynner så smått i morgen. Jeg pleier å bruke mest hjemmelaget pynt, men det har sneket seg inn litt kjøpt her også etter hvert.

hildeG sa...

Her kommer heller ikke julestemningen sigende før i adventstida. Får se hvor mye vasking det blir...
Det blir liksom ikke prioritert.

Mario`s Verden sa...

Ha en fin handletur!
Hjemmelagd er jo best da.
Gleder meg til å se hva du finner.
Ha en fin helg !!

Unknown sa...

Så koselig du har pyntet til advent i bloggen din, Randi! :-)
Det var bonanza på Plantasjen i sted. Mange som kjøper pynt og stæsj. Selv har jeg falt for en liten hund med tryllestav og snabelsko - det høres helt sært ut, men den bebor julebutikken til Løiten Lys.