søndag 7. september 2014

Ett år siden sist

Ett år er gått siden siste oppdatering. Men siden jeg nå ligger her på sofaen med en tøff antibiotikakur, kan jeg jo forsøke å oppsummere siste års hagehendelser.Ikke at det har skjedd så mye altså. Det viktigste er at vi har renovert utestua en del, satt inn en ny skyvedør og et par glasspartier, slik at den nå er så å si trekkfri. Mye hyggeligere å sitte der nå.

Dagliljene har hatt en glanssommer. De også. Ferien i år var helt unik mtp været. 2 uker i båten, skulle vært 3, men fikk motortrøbbel
Ett av sommerens største høydepunkter var en tur til Flor og Fjære med hagelaget. Det stedet kan ikke beskrives, må oppleves. Helt fantastisk. Turen ellers besto mye av busskjøring, men med innlagte opplevelser som besøk i Olav H. Hauges hjem i Ulvik, og buss ned Stalheimskleivane på Voss. 

Stormen Lena i august var heftig, da måtte tuntreet mitt, gullregnen, gi tapt. Men egentlig gjorde det ikke så mye, nå ble det litt bedre plass på tunet.Nå er høsten her, men det blomstrer fortsatt friskt ute. Særlig er pellisene flotte nå, har pådratt med noen flere i år også, bl a fra Baroniet i Rosendal. Ha en fin høst alle.

5 kommentarer:

Jannibele sa...

Velkommen tilbake til bloggland! Veldig kjekt å "se" deg igjen. Håper du fortsetter med det. Det er rart med det, nå som vi har både facebook og instagram kommer bloggingen av og til i bakevjen. Flott oppsummering av sommeren hos deg. Den har vært frodig og blomsterrik ser jeg:)

Anonym sa...

I'm not sure why but this site is loading extremely slow for me.
Is anyone else having this problem or is it a
issue on my end? I'll check back later and see if the problem still exists.


Feel free to surf to my web page - Prosolution

Anonym sa...

I think the reason might be that the pictures are from my ipad. No good.

Anonym sa...

I think the reason might be that the pictures are from my ipad. No good.

Maja sa...

Mange tak. :)