onsdag 13. april 2011

Nå ser det bedre ut.....men hjorten har herjet!

To timers innsats i hagen i kveld også, så nå ser store staudebed slik ut:
 Og jeg er mørbanket......Det er tøft for kroppen med det samme man begynner om våren. Går seg vel til etterhvert.


Etter hvert som jeg ryddet, kom også hagens pest og plage til syne  -  skvallerkålen. Når alle bed er ferdig ryddet, kan jeg bare gå løs på den. :-(((((

En annen avsløring dukket også opp. Gjett hvem som har forsynt seg her:
Nesten alle tulipanene var nedgnagd av hjorten. Forhåpentlig er det bare blader han har fått med seg, tror ikke knoppene er kommet opp ennå. Nå har jeg knust noen sterkt parfymerte såpestykker og strødd rundt tulipanene, håper det holder f****skapen borte....

Litt koseligere å se på var dette da:
Hvite krokus, nye av året. Forbigått av hjorten... :-)))

Nå er det bare to jobbedager igjen, før 10 dager ferie. Håper det blir like mange hagedager.....

6 kommentarer:

mona.z sa...

Litt av en jobb du har gjort! Har puslet litt i hagen selv, men det virkelige tunge arbeidet får vente til jeg får noen fridager. Vi har heldigvis ikke hjort her (enda), men har sett mange små brunsnegler;( Ellers ser jeg at perleblomstene er begynt å bli blå, og vårblomstrende busker har fått grønne blader, herlig:)

krepsemor sa...

Men nå kan man jo se huset også ;o)
Hjorten, ja! Jeg hadde bra erfaring med blodmel, og salmiakk i fjor! 1 liter vann, 4 dl blodmel og en god skvett salmiakk. Dypp oasisbiter i denne blandingen, og sett på pinner der du ikke vil ha besøk! Gjenta etter 14 dager, eller kraftig regn! Jeg syns i alle fall det virket! Hjorten er en pest og plage!

Laila Anita sa...

Blir bra dette Randi! Kommer bort en tur etter påske! Jeg har fått ryddet masse jeg også så det begynner å se bedre ut. Hjorten har vi heldigvis ikke hatt besøk av enda, men brunsneglen er på plass. For ikke å snakke om hagedjevelen... Skal ha fri neste uke jeg også, så jeg håper det blir hagevær! Ha ei god påske!

Laila Anita sa...

har forresten blogget fra hagen i går så ser du litt hva jeg har å bryne meg på :-)

Mariann sa...

Deilig nå når det spretter opp i bedene. Men irriterende når hjorten spiser opp plantene. Har inntrykk av at roser og tulipaner er yndlingskosten. Håper den ikke tok knoppene på tulipanene også. Bra du har nydelige hvite krokus å glede deg over.

Torill sa...

Storjobb du har gjort !! her rundt oss er det mykje hjort, men dei har heldigvis ikkje funne hagen .....enno. Det har heller ikkje dei brune,sleipe.....enno. Ein får gle seg over det ein kan gle seg over !!