mandag 20. desember 2010

Himmel og hav....

....nå er det forsyne meg nesten 3 uker siden sist jeg skrev noen ord i bloggen. :-O. Men jeg er hverken syk eller bortreist.... Dvs, jeg brygger på noe, hoster og føler meg lite pigg, sover dårlig om natten. Nå i natt ble det ikke 2 timer søvn engang, tilsammen. Så da ringte jeg jobben og sa jeg kom senere, og fikk meg et par timer til på øret. Nå sitter jeg og henger over pulten og venter på at jeg kan gå hjem...

Julestria er noenlunde ferdigstridd, skal lage sylte i dag fordi vi glemte det i går. :-/. Så gjenstår kun pynting og baking av et par gode olivenbrød som jeg skal gi bort. Har gudskjelov vaskehjelp, ho kommer torsdag slik at jeg kommer hjem til ferdigvasket hus lillejulaften. Og da er det pynting av juletreet og lage karamellpuddingen, så er det jul. Julaften overtar gubben kjøkkenet, så jeg kan besøke gamle tanter og dekke bord og slikt som er kos. :-)

Kakelinna kom i år også, i forrige uke var det et utrivelig vær og føre her, med regn og kuling slik at det meste av snø og is forsvant. Men ny forsyning kom fra oven, så julesnøen er på plass igjen. Og mer er visst i vente. Kaldt er det blitt igjen også. Vi koser oss inne og kikker ut på fuglene som er ivrige i matfatet ute på steinbordet i bakhagen.

Tudeluuuu....... :-)

1 kommentar:

Berit sa...

Flink du er! Her blir det visst lange dagers ferd mot natt framover. Og den vestlandske kakelinna har heldigvis tint ferievatnet vårt - nå blir det romjulsdrøm i sunnmørsparadiset.