tirsdag 31. mars 2009

Sterk innsats i dag også....

Litt bedre vær i dag, så det var bare å ta spaden fatt igjen. Med ny kjeledress. Den jeg viste bildet av i går ligger i vaskemaskina.

Nå kom jeg så langt at duk er lagt på det området jeg viste bildet av i går, dvs. "veien" langsmed drivhuset, og jeg har fylt sand oppå der. Duken ligger foreløpig oppetter sokkelen på drivhuset, men skal puttes under når nivået er blitt like høyt på innsiden. Fikk begynt inne også, og har fjernet jord fra ca halvannen meter av arealet. Et aldri så lite problem å finne ut hvor jeg skal gjøre av jorda jeg spar ut også, den er ikke ugrasfri nemlig. Inntil videre tipper jeg den i jordbæråkeren. Tok opp alle jordbærplantene i går og jordslo dem i en isoporkasse så lenge.

I morgen håper jeg å få gravd ut en god del mer. Målet er å legge flis lørdag.

Hadde gjort seg med en slave....


Ble endelig ferdig med babyteppet jeg har strikket på siden november...puh. Er ikke noen strikkemaskin akkurat...
Nå har jeg lyst å begynne på et LITE plagg, i rosa....

4 kommentarer:

Mariann sa...

Du får jo gjort kjempemye, virkelig imponert over all jobbingen din. Skjønner at du vil ha alt klart så du kan ta i bruk drivhuset. Jeg har ikke gjort noe ute i hagen enda, syns det har vært alt for kaldt. Håper det blir litt bedre temperaturer fremover.

Torill sa...

Må beundre deg..for ett pågangsmot.Her har det ikke blitt gjort noen ting i hagen enda.Det er så surt ute at jeg rett og slett orker ikke .Enda jeg har MYE som skal gjøres. Men det må da vel begynne å bli litt bedre temp ute snart? Grattis med nytt drivhus !

RandiF sa...

Pågangsmot og pågangsmot fru Blom.....Jeg har en sterk vilje!! :-DD
Hvis ikke jeg gjør dette, blir det ikke gjort på denne siden av sommeren. Så det så!

akoen sa...

Eg er imponert. Her går det unna gitt.