torsdag 19. mars 2009

Hurra!!!! Nesten helt ferdig!!

Vi begynte å jobbe videre med drivhuset kl 1330, og kl 1630 så det slik ut:

Da gikk vi inn og tok en matbit og en kort pause. Ut igjen, og kl 1830 når vi ga oss, var vi nesten i mål:

På slutten gikk det nesten på skinner, men jammen var det mye plukk. Flere av platene måtte kuttes enten på lengden eller bredde for å få det skikkelig til. Og når det begynner å regne blir vel hele huset hvitt av Zaloskum....

Som man ser mangler nå kun takluker og dører. De er nesten klar, skal bare monteres plater i og henges på plass. Det tar kanskje gubben i morgen. Takk og pris for en innsatsvillig og hendig gubbe!!


Godt å være kommet så langt, men kjenner jammen at det har vært en strevsom dag. Middagen tok vi etterpå, og siden ble det sofaen både lenge og vel.


Har montert opp ekstralys i vinterhagen omsider, det ble så varmt der ute når sola kom at dagslyset ikke var nok lenger. Håper jeg får sådd og priklet litt i helga, men det spørs. Lørdag må jeg på jobb noen timer, og så må jeg/vi prøve å få malt ett strøk på grunnmuren til min mors hus før det blir dårlig vær igjen. Så det går litt i 100 for tiden.

Har lyst å vise ett av mors favorittblomsterpotter. Hun hadde 6 stykker av disse, jeg har tatt med meg to, de andre går vel til bruktbutikken. Passer ikke inn alle steder kanskje, men de er da nydelige, eller...???


Kort vei til senga i kveld, ja....

3 kommentarer:

Mariann S sa...

Grattis med drivhus Randi :-)
Blir litt misunnelig eg ;-)

Elisabeth sa...

Kjempelekkert drivhus!! Der skal du få masse hygge, det er jeg sikker på. Hvor stort er det?
Og blomsterpotten av nydelig, en skikkelig skatt!

Unknown sa...

Flott side!
Forstår no fullt ut kvifor hagen din og min er så forskjellig!
Nydeleg potte,veldig typisk Ragna, det må vel søstrene dine ville ha også!

Inghild